Gemeente Meerssen | Even voorstellen: BABS Chantal Donners

Artikel Even voorstellen: BABS Chantal Donners

Babs Chantal Donners
Lieve aanstaande bruidsparen,

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Het is voor jullie een hele bijzondere en mooie tijd. Op zoek gaan naar dé perfecte jurk, een mooi pak, bijzondere trouwringen en ook een mooie trouwlocatie. Daarnaast gaan jullie ook nog op zoek naar een trouwambtenaar, maar welke past nu echt bij jullie? Wie kan jullie verhaal op een bijzondere en unieke manier vertellen?

Wat willen jullie? Wat vinden jullie belangrijk? Door echt naar jullie verhalen te luisteren, probeer ik samen met jullie van de ceremonie een mooie herinnering te maken als start voor een hele mooie toekomst samen! Het zou een bijzondere eer voor mij zijn als jullie voor mij kiezen, want Puur Chantal staat voor:

  • Bijzonder
  • Uniek
  • Oog voor detail
  • Echt luisteren
  • Een ceremonie puur vanuit mijn hart (met een lach en een traan)

Wie ben ik

Ik ben Chantal Donners. Moeder van twee zonen en zelfs al oma van een kleindochter. Samen met mijn vriend en zijn kinderen zijn wij een samengesteld gezin. Ik werk als projectondersteuner bij Zuid-Limburg Bereikbaar. Daarnaast heb ik samen met mijn partner een eigen Event Bureau. Hiervoor speel ik typetjes, schmink ik kinderen en zet ik Glittertattoos in kostuum. Daarnaast spreek ik geregeld radioreclames of voice-overs in. Ook organiseren wij teamuitjes op allerlei leuke locaties. Kortom: ik hou ervan om mensen een mooie dag te bezorgen!

Klinkt het bovenstaande als een magische match?

Maak dan een afspraak met mij via de Gemeente Meerssen. Samen is ons magische woord en ik ben om jullie dé allermooiste dag te bezorgen,