Gemeente Meerssen | nieuws & bekendmakingen

Artikel Nieuws & bekendmakingen

In deze rubriek vindt u nieuws en bekendmakingen van de gemeente Meerssen. Bij Actueel vindt u de laatste nieuwsberichten. Wilt u nieuws van de gemeente automatisch in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze wekelijkse (gratis) nieuwsbrief Sfeervol MeerssenHet webarchief is een gearchiveerde versie van de website. Hierin vindt u oude nieuwspagina's altijd terug.

Bekendmakingen

Op 1 juli 2021 is de Wet elektronische publicaties in werking getreden. Dat betekent dat gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheidsinstanties verplicht zijn om officiële publicaties online te zetten op één website. Daarom vindt u de wekelijkse officiële bekendmakingen (kennisgevingen) van de gemeente Meerssen sindsdien op www.overheid.nl.  Bekijk hier de bekendmakingen (kennisgevingen) van de gemeente op overheid.nl

Officiële bekendmakingen automatisch in uw mailbox ontvangen? Meld u aan voor 'Berichten over uw buurt' op www.overheid.nl. U krijgt dan automatisch een mailtje als er officiële publicaties zijn over uw eigen leefomgeving.