Gemeente Meerssen | gemeentepagina

Artikel Gemeentepagina

Op 1 juli  2021 is de Wet elektronische publicaties in werking getreden. Dat betekent dat gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheidsinstanties verplicht zijn om officiële publicaties online te zetten op één website. Daarom vindt u de wekelijkse officiële bekendmakingen van de gemeente Meerssen sindsdien op www.overheid.nl. Of kijk op deze website bij 'Bekendmakingen'. Daar worden alle bekendmakingen van overheid.nl automatisch getoond. 

Officiële bekendmakingen automatisch in uw mailbox ontvangen?

Maak dan gebruik van de automatische attenderingsservice van MijnOverheid. U krijgt dan automatisch een mailtje als er officiële publicaties zijn over uw eigen leefomgeving. De attenderingsservice is beschikbaar voor alle mensen van 25 jaar en ouder met een geactiveerd account (en e-mailadres) op MijnOverheid.  Heeft u al een geactiveerd account op MijnOverheid? Dan hoeft u niks te doen.

Overig nieuws van de gemeente automatisch in uw mailbox ontvangen?

Meld u dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief Sfeervol Meerssen

Geen internet?

Voor mensen zonder internet blijft de gemeente Meerssen officiële bekendmakingen en overig nieuws zeer beknopt publiceren op de papieren gemeentepagina in Weekblad de Geulbode. Op verzoek is de volledige informatie op papier verkrijgbaar. 

 

Relevante documenten en links