Artikel Ondernemersloket

Door haar ligging en bereikbaarheid biedt de gemeente Meerssen ondernemers een uitstekend vestigingsklimaat. Binnen de gemeente zijn ruim 1.100 bedrijven te vinden. Dit varieert van eenmanszaken tot grote bedrijven met vestigingen in andere gemeenten en landen. Samen bieden zij werk aan bijna 5.500 mensen. Handel, dienstverlening, industrie, zorg en landbouw zijn de belangrijkste sectoren.

Informatie voor ondernemers

In onze gemeentewinkel vindt u een overzicht van gemeentelijke producten & diensten. In de gemeentewijzer vindt u informatie over bedrijventerreinen, ondernemersverenigingen en dergelijke.    

Button Diensten & Producten

Werknemers nodig?

Podium24 biedt oplossingen voor personeelsvraagstukken. Met bijzondere aandacht voor bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (Participatiewet). Podium24 is binnen de Maastricht-Heuvelland gemeenten hét aanspreekpunt voor ondernemers en zoekt voor hen de juiste verbindingen binnen haar netwerk. Naar de website van Podium24.

Meer weten?

Heeft u op deze pagina niet gevonden wat u zoekt? Ons Klant Contact Centrum helpt u op weg naar de juiste informatie. Desgewenst brengt het KCC u graag in contact met onze bedrijvencontactfunctionaris.  

Alle informatie van de overheid voor ondernemers vindt u ook op www.ondernemersplein.nl

button ondernemersplein

Stichting StartersCentrum Limburg is het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp'ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten. Kijk voor meer informatie op www.starterscentrum.nl