Gemeente Meerssen | ondernemersloket

Artikel Ondernemersloket

Door haar ligging en bereikbaarheid biedt de gemeente Meerssen ondernemers een uitstekend vestigingsklimaat. Binnen de gemeente zijn ruim 1.100 bedrijven te vinden. Dit varieert van eenmanszaken tot grote bedrijven met vestigingen in andere gemeenten en landen. Samen bieden zij werk aan bijna 5.500 mensen. Handel, dienstverlening, industrie, zorg en landbouw zijn de belangrijkste sectoren.

Vragen?

Bij de gemeente Meerssen zijn accountmanagers werkzaam die u kunnen helpen met vragen over het bedrijfsleven en economische aangelegenheden. Heeft u vragen over vergunningen of beschikbare bedrijfsruimten? Neem contact op met:

Carlo Poolen, bedrijvencontactfunctionaris, tel. 043 3661677
E-mail: ondernemers@meerssen.nl  

Folder 'Informatie voor nieuwe ondernemers' (Streetwise)

In onze gemeentewinkel vindt u een overzicht van gemeentelijke producten & diensten. In de gemeentewijzer vindt u informatie over ondernemersverenigingen en dergelijke.    

Ga hier naar producten en diensten

Werknemers nodig?

Podium24 biedt oplossingen voor personeelsvraagstukken. Met bijzondere aandacht voor bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (Participatiewet). Podium24 is binnen de Maastricht-Heuvelland gemeenten hét aanspreekpunt voor ondernemers en zoekt voor hen de juiste verbindingen binnen haar netwerk. Naar de website van Podium24.

Meer weten?

Alle informatie van de overheid voor ondernemers vindt u ook op www.ondernemersplein.nl. Stichting StartersCentrum Limburg is het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp'ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten. Kijk voor meer informatie op www.starterscentrum.nl