Gemeente Meerssen | aanmelden nieuwsbrief

Artikel Aanmelden digitale nieuwsbrief

Voorbeeld nieuwsbrief
Als u zich abonneert op onze wekelijkse e-nieuwsbrief Sfeervol Meerssen, ontvangt u onze digitale nieuwsbrief rechtstreeks in uw mailbox. Deze e-mailservice is gratis en houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Officiële berichten (bekendmakingen) via e-mail ontvangen

Officiële berichten per e-mail ontvangen? Meld u aan voor 'Berichten over uw buurt' op www.overheid.nl. Via 'Berichten over uw buurt' ontvangt u verplichte publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies automatisch in uw mailbox. Ook de officiële kennisgevingen van de gemeente Meerssen. 

Officiële bekendmakingen van de gemeente Meerssen kunt u ook raadplegen op overheid.nl. Deze bekendmakingen worden ook wekelijks automatisch ingeladen op www.meerssen.nl (Nieuws - Bekendmakingen). 

Verordeningen en beleidsregels van de gemeente Meerssen vindt u in onze online Regelingenbank.

Uw privacy is belangrijk voor ons

De gemeente Meerssen houdt zich voor de bescherming van uw privacy aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AGV) stelt. We vragen bij uw aanmelding voor de nieuwsbrief Sfeervol Meerssen niet meer gegevens dan nodig (naam en e-mailadres) Gegevens die het automatische verzendsysteem vastlegt, levert u zelf aan. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u de gegevens verstrekt, namelijk toezending van de nieuwsbrief. Persoonsgegevens die u aan de gemeente verstrekt, worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en adequaat beveiligd. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Elke uitgave van de nieuwsbrief bevat een afmeldknop. Hiermee verwijdert u uw gegevens uit onze verzendlijst.

Privacyverklaring