Gemeente Meerssen | aanmelden nieuwsbrief

Artikel Aanmelden digitale nieuwsbrief

NieuwsbriefAls u zich abonneert op onze wekelijkse e-nieuwsbrief Sfeervol Meerssen, ontvangt u onze digitale nieuwsbrief rechtstreeks in uw mailbox. Deze e-mailservice is gratis en houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Uw privacy is belangrijk voor ons

De gemeente Meerssen houdt zich voor de bescherming van uw privacy aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AGV) stelt. We vragen bij uw aanmelding voor de nieuwsbrief Sfeervol Meerssen niet meer gegevens dan nodig (naam en e-mailadres) Gegevens die het automatische verzendsysteem vastlegt, levert u zelf aan. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u de gegevens verstrekt, namelijk toezending van de nieuwsbrief. Persoonsgegevens die u aan de gemeente verstrekt, worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en adequaat beveiligd. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Elke uitgave van de nieuwsbrief bevat een afmeldknop. Hiermee verwijdert u uw gegevens uit onze verzendlijst.

Privacyverklaring

Officiële bekendmakingen

Op www.overheid.nl kunt u zich aanmelden voor de landelijke attenderingsservice. Daarmee ontvangt u verplichte publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies automatisch in uw mailbox. De gemeente Meerssen is (nog) niet op de landelijke attenderingsservice aangesloten.

Officiële bekendmakingen van de gemeente Meerssen treft u aan op onze online Gemeentepagina. Als u zich op onze nieuwsbrief abonneert, vindt u daarin ook steeds een berichtje met een link naar de actuele gemeentepagina. 

Verordeningen en beleidsregels van de gemeente Meerssen vindt u in onze online Regelingenbank.