Gemeente Meerssen | subsidies en leningen duurzaam wonen

Artikel Subsidies en leningen duurzaam wonen

Wil je jouw woning verduurzamen maar weet je niet waar te beginnen? Of weet je al welke aanpassingen je zou willen doen, maar heb je daar niet genoeg geld voor? Het is dan soms moeilijk om op internet de juiste informatie te vinden. Hier geven we je tips waar je betrouwbare informatie kunt vinden. Want met subsidies en financiële middelen wordt het verduurzamen van jouw woning en het besparen van energie nog aantrekkelijker.

De verbetermogelijkheden voor een energiezuinig, duurzaam en comfortabel huis vindt je op: www.verbeterjehuis.nl
Voor een eenvoudig overzicht van leningen en subsidies kijk je op: Energiesubsidiewijzer

Meer gedetailleerde informatie voor particulieren die hun huis willen verduurzamen is te vinden op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

Mocht je liever persoonlijke hulp willen bij jouw verduurzamingsvraagstukken dan kun je ook altijd even kijken op de website van ons online energieloket of even binnenlopen bij het Klimaathuis in Maastricht. 

Als je een Stimuleringslening Duurzaam Thuis wil aanvragen, dan heb je hier een toewijzingsbrief nodig. Deze brief is aan te vragen via de website van de Provincie Limburg. Rechts staat een kopje Aanvragen met daaronder 'Aanvraagformulier digitaal Stimuleringslening'.