Gemeente Meerssen | Zondag 17 september: Verkeersmaatregelen ivm Sfeervol Meerssen Run

Nieuwsbericht Zondag 17 september: Verkeersmaatregelen ivm Sfeervol Meerssen Run

Gepubliceerd op: 08 september 2023 11:55

Op zondag 17 september vindt de Sfeervol Meerssen Run plaats in Meerssen en Ulestraten. Gedurende de dag zijn er verschillende loopwedstrijden voor volwassenen (5, 10,5 en 21,1 km) en kinderen (UNICEF kinderloop; 400, 800 en 1200 meter). Start en finish zijn op de Markt in Meerssen. Meer informatie: www.sfeervolmeerssen.run.

Verkeersmaatregelen

De wedstrijden brengen een aantal verkeers- en parkeerbeperkingen met zich mee. Om de hardloopwedstrijden goed en veilig te laten verlopen, is het parcours alleen toegankelijk voor hardlopers. Hulpdiensten hebben toegang tot nood- en calamiteitenroutes en hebben daarbij ten alle tijden toegang tot het parcours. Op zondag 17 september is het parcours van 10.30 uur tot ongeveer 14.30 uur afgesloten. Je vindt het parcours op de afbeelding hieronder. 

Sfeervol Meerssen run

Tijdens de afsluiting is het voor het gemotoriseerde verkeer niet toegestaan over het parcours te rijden. Parkeren langs het parcours is tijdens de afsluiting mogelijk, maar het parcours op- en afrijden is dus niet toegestaan. Woon je aan of binnen het parcours, dan adviseren wij je jouw auto vóór de parcoursafsluiting te verplaatsen.

Openbaar vervoer

Op zondag zijn er een paar omleidingen voor het openbaar vervoer. Kijk op 9292/nl of op de website van de vervoeder voor actuele reisinformatie en routes.

Meer informatie

Meer informatie: www.sfeervolmeerssen.run.