Gemeente Meerssen | Raadsinformatie inzien? Maak gebruik van de attenderingsfunctie

Nieuwsbericht Raadsinformatie inzien? Maak gebruik van de attenderingsfunctie

Gepubliceerd op: 24 april 2024 11:30

attentie
Wellicht ben jij als inwoner geïnteresseerd in het volgen van de actuele thema's binnen de gemeenteraad. In ons raadsinformatiesysteem Notubiz kun je de stukken van de gemeenteraad inzien. Denk bijvoorbeeld aan raadsvoorstellen met bijlagen, raadsinformatiebrieven en artikel 40 vragen & antwoorden. In het raadsinformatiesysteem kun jij ook gebruikmaken van de attenderingsfunctie. Jij krijgt dan automatisch een seintje wanneer er nieuwe stukken zijn geplaatst. De frequentie waarin je berichten ontvangt, is afhankelijk van de door jou gekozen instelling (dagelijks, wekelijks of maandelijks).

Aanmaken attenderingsprofiel

Om gebruik te kunnen maken van de attenderingsfunctie, dien je eerst een attenderingsprofiel aan te maken. Op deze webpagina van de gemeente Meerssen tref je een korte handleiding aan waarin je stapsgewijs wordt meegenomen in het aanmaken van een profiel.

Vragen?

Indien jij problemen ondervindt bij het aanmaken van een attenderingsprofiel, neem dan gerust contact op met de griffie. Jij kunt de griffie van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereiken via het algemene telefoonnummer 14-043 of per e-mail via griffiebureau@meerssen.nl