Gemeente Meerssen | Ontwikkelingen woningbouw in onze gemeente

Nieuwsbericht Ontwikkelingen woningbouw in onze gemeente

Gepubliceerd op: 26 maart 2024 15:55

Vliegenstraat
Project Vliegenstr. 
(bij voormalig café De Vos)
In onze gemeente zijn we actief bezig met het bouwen van nieuwe woningen.

In Bunde bevindt het project aan de Vliegenstraat 50-52 zich in de bouwfase, met 12 appartementen in ontwikkeling. Bij het aangrenzende project bij voormalig café-zaal de Vos wordt momenteel gewerkt aan een bouwplan voor 15 appartementen. De omgevingsvergunning hiervan is aangevraagd.

Ook in het hart van Ulestraten zijn we bezig met woningbouwplannen. Zowel voor centrumplan fase 1 aan Sint Catharinastraat 16-18 (met 19 appartementen en 6 rijwoningen) als voor de verbouwing van voormalig restaurant De Dorpskroon (met 8 appartementen) zijn de omgevingsvergunningen aangevraagd.

In Geulle is het bouwperceel aan de Burgemeester Thijssenlaan toegekend aan HVG Real Estate. Binnenkort zal een omgevingsvergunning worden ingediend voor 18 appartementen en 5 patiowoningen. We verwachten dat de bouw eind 2024 van start gaat.

Tot slot, in Meerssen, werken we aan meerdere projecten in het kader van het Masterplan centrum Meerssen. Deze projecten richten zich op de realisatie van appartementen, zoals bijvoorbeeld op de locatie van de voormalige basisschool en gymzaal Gansbeek/Beukeböschke. Daarnaast werken we aan een plan voor seniorenwoningen bij de Kookstraat.

Bent u geïnteresseerd in een van deze projecten? Neem dan contact met ons op en blijf de projectenpagina volgen!