Gemeente Meerssen | Inloopbijeenkomsten begraafplaatsen Meerssen en Bunde

Nieuwsbericht Inloopbijeenkomsten begraafplaatsen Meerssen en Bunde

Gepubliceerd op: 04 juli 2023 14:35

Grafsteen
De algemene begraafplaatsen in de gemeente Meerssen voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd en het beeld dat we onze inwoners willen bieden. Daarom nemen we het beheer, de inrichting en het gebruik van de begraafplaatsen grondig onder de loep. 
Om de begraafplaatsen toekomstbestendig en gemakkelijk te beheren te maken, hebben we een inrichtingsvisie opgesteld voor de begraafplaatsen in Meerssen en Bunde. Op donderdag 25 mei heeft de gemeenteraad ingestemd met deze visie en budget vrijgemaakt voor het realiseren van de plannen.

Inloopbijeenkomsten

Graag willen we je tijdens een inloopavond informeren over onze plannen. We laten aan de hand van posters met schetsontwerpen, ideeën en referentiebeelden zien hoe we de begraafplaatsen willen inrichten. We waarderen jouw ideeën en wensen en willen ze graag meenemen in de verdere ontwikkeling van de plannen. Je bent van harte welkom op een van de volgende inloopavonden:

Inloopavond Meerssen
Datum en tijdstip: donderdag 13 juli, 19.00 - 20.30 uur
Locatie: Gemeenschapshuis De Stip, Pastoor Dom. Hexstraat 10 Meerssen

Inloopavond Bunde
Datum en tijdstip: maandag 17 juli, 19.00 - 20.30 uur
Locatie: Café in de Haverput, Vliegenstraat 59 Bunde

We waarderen jouw mening en ideeën enorm

Als je niet in staat bent om naar een van de inloopavonden te komen, kun je het schetsontwerp vanaf 13 juli bekijken op www.meerssen.nl (projecten - begraafplaatsen). Je kunt jouw ideeën en wensen mailen naar info@meerssen.nl of per post sturen naar Gemeente Meerssen, Postbus 90, 6230 AB Meerssen.

Meer informatie

Kijk op de projectpagina voor meer informatie (o.a. veelgestelde vragen en antwoorden)