Gemeente Meerssen | Heb jij een uitkering? Je krijgt twee contactpersonen bij Sociale Zaken MH

Nieuwsbericht Heb jij een uitkering? Je krijgt twee contactpersonen bij Sociale Zaken MH

Gepubliceerd op: 14 juli 2023 09:25

Sociale zaken Maastricht-Heuvelland
Per 1 juli 2023 is de werkwijze van Sociale Zaken Maastricht-Heuvelland (SZMH) veranderd. In dit artikel lees je wat er precies veranderd is.

Krijg je een uitkering? Je krijgt nu twee contactpersonen

Krijg jij een uitkering? Tot nu toe had je dan één vaste contactpersoon bij Sociale Zaken. Deze contactpersoon was het aanspreekpunt voor al je vragen rond werk en inkomen. Sinds 1 juli 2023 is dit veranderd. Je hebt nu twee contactpersonen: één voor Werk (W-consulent) en één voor Inkomen (I-consulent). Deze consulenten werken nauw samen. Op deze manier kunnen wij je beter helpen. De consulenten weten alles van het onderwerp waarvoor je contact zoekt.

Inwoners die bijvoorbeeld volledig zijn afgekeurd (duurzaam ontheven van arbeidsparticipatie) krijgen alleen een consulent voor inkomen (I-consulent). 

SZMH
Jouw consulenten

Je krijgt een brief met de namen en contactinformatie van jouw contactpersonen (consulenten). De brieven zijn in de eerste week van juli verstuurd. 

Vragen?

Dat kun je terecht bij je (nieuwe) aanspreekpunt van Sociale Zaken Maastricht-Heuvelland of bij het callcenter van de gemeente Maastricht via tel. 14 043.