Gemeente Meerssen | Eerste spreekuur van Podium24 in Bibliotheek Meerssen!

Nieuwsbericht Eerste spreekuur van Podium24 in Bibliotheek Meerssen!

Gepubliceerd op: 22 maart 2024 15:30

Podium 24 3Gisteren (donderdag 21 mrt) was het zo ver: het eerste spreekuur van Podium24 in Bibliotheek Meerssen!
Een ideale plek om als werkzoekende naar binnen te lopen, waar Boy Ramakers van Podium24 je op weg helpt met vragen over werk, en vacatures met je doorloopt. Vooralsnog is het spreekuur een keer per maand.

Boy Ramakers blikt terug op een geslaagde eerste dag: "Wat een energieke en positief drukke dag was het. Ik heb met 8 werkzoekenden gesproken, en op een gegeven moment was er zelfs een wachtrij".

Voor de werkzoekende zet Boy de benodigde vervolgacties uit. "Soms kan dit direct, soms is daar meer tijd voor nodig. Ik wil graag voor iedereen ook persoonlijk voldoende tijd nemen. Ik ben ervan overtuigd dat de fijne samenwerking, tussen de drie partijen Gemeente Meerssen, Bibliotheek Meerssen en Podium 24 zijn vruchten afwerpt zodat we werkzoekenden goed kunnen helpen".

Ook wethouder Bjorn Molling bracht een bezoek aan het spreekuur. "Het was drukker dan verwacht. Ik ben blij dat mensen op deze laagdrempelige wijze eenvoudig verder geholpen kunnen worden. De arbeidsmarkt biedt momenteel veel kansen voor werkzoekenden. Ik ben dan ook blij met deze samenwerking!".