Gemeente Meerssen | Doe mee aan de #posifiets challenge: fiets voor het goede doel én voor jezelf!

Nieuwsbericht Doe mee aan de #posifiets challenge: fiets voor het goede doel én voor jezelf!

Gepubliceerd op: 13 september 2023 13:00

Posifiets challenge 2023
Download vanaf 21 september de #posifiets-app en ga de uitdaging aan; fiets 50 dagen mee voor een mooie bijdrage aan het Jeugd- en Volwassenenfonds Sport & Cultuur. En dat is niet alles: meters maken is ook punten sparen voor jezelf. En met die punten maak jij kans op mooie prijzen in onze loterij. Dus spring op de fiets voor het goede doel én voor jezelf. Wel zo makkelijk, leuk en gezond!

Jij in beweging, zij in beweging

Iedereen in Zuid-Limburg kan meefietsen voor het goede doel. Tijdens deze #posifiets challenge maken we samen zoveel mogelijk fietskilometers. De #posifiets-app registreert 't allemaal. Jouw minuten op de fiets (tot 11 november 2023) worden door Zuid-Limburg Bereikbaar omgezet in een bijdrage aan het Jeugd- en Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg. Deze fondsen helpen gezinnen in geldnood om toch mee kunnen doen aan sport en culturele activiteiten. Jij in beweging, zij in beweging!

Meters maken is punten sparen

Als je de #posifiets-app downloadt, doe je automatisch mee aan 'Meters maken is punten sparen'. Voor elke fietskilometer ontvang je 1 punt. Zolang je meedoet bouw je een puntensaldo op waarmee je loten voor de loterij kunt kopen. In de loterij maak je iedere maand kans op mooie prijzen, zoals diner- of bioscoopbonnen, T-shirts, fietsaccessoires, of een VVV-Lekker Weg cadeaubon. De hoofdprijs is een Bikkel e-bike! Je kunt meedoen met 'meters maken is punten sparen tot eind december 2023.
Je spaart ook voor digitale badges, zoals de Gouden #posifiets-badge. Deze verdien je als je in totaal 1.000 kilometer hebt gefietst. Onder alle deelnemers die de 1.000 kilometer hebben bereikt, wordt een extra prijs verloot. Dus fiets lekker door, spaar punten en badges, en wie weet win jij mooie prijzen!

Hoe werkt 't?

  • Download de #posifets-app in jouw app-store (beschikbaar vanaf 18 september);
  • Maak een account aan (met je privé telefoonnummer, dan tellen al je fietskilometers mee);
  • Je neemt automatisch deel aan de challenge 'Meters maken is punten sparen';
  • Wil je fietsen voor het goede doel? Zet dan bij 'Uitdagingen' de challenge 'Jij in beweging, zij in beweging | Fietschallenge Zuid-Limburg' aan;
  • Wil je dat jouw organisatie meedoet, met een collegiaal doel, kijk dan hier hoe dit werkt.
  • Doet jouw organisatie al mee, voer dan je activatiecode in bij 'Uitdagingen' via '+'.

En fietsen maar!