Gemeente Meerssen | Denk mee over de toekomst van de speelplekken! Deze keer in Rothem ...

Nieuwsbericht Denk mee over de toekomst van de speelplekken! Deze keer in Rothem ...

Gepubliceerd op: 06 juni 2023 15:30

Speelplekken - Denk mee
Buiten spelen en samen spelen helpt kinderen om lekker in hun vel te zitten. Het is leuk, gezond en goed voor de ontwikkeling. Bovendien dragen speelplekken bij aan de leefbaarheid in de buurt. Ook gemeente Meerssen vindt het belangrijk dat kinderen voldoende en veilige speelplekken hebben in de wijk. Het realiseren of aanpassen van speelplekken doen we graag in overleg met de buurt en met de kinderen. Deze keer in Rothem ...

Speelplekken in Rothem

In het kader van uitvoering van het beleid 'spelen in de Openbare Ruimte' organiseren we daarom op dinsdag 20 juni een bijeenkomst in de kern Rothem. Wethouder Inge Smeets gaat graag met buurtbewoners en andere belangstellenden in gesprek over een mogelijke gedeeltelijke herinrichting van al de speelplekken in Rothem. De bijeenkomst zal plaats vinden in de onlangs gerealiseerde speeltuin in het Eburonenpark. Op een ander tijdstip zal er ook een gesprek plaatsvinden met de kinderen van de basisschool in Rothem.

Programma

19.00-20.00 uur: speelplek in het Eburonenpark.
De bijeenkomst vindt plaats op de speelplek zelf. 

Heb jij ideeën en wil je meedenken over de speelplekken in Rothem?

Je bent van harte welkom op bovengenoemd tijdstip.

Ook in de andere woonkernen gaan we soortgelijke bijeenkomsten organiseren. Houd de gemeentelijke media in de gaten voor de data.