Gemeente Meerssen | Activiteiten van Bibliotheek Meerssen: openluchtfilms en sprookjesmiddag

Nieuwsbericht Activiteiten van Bibliotheek Meerssen: openluchtfilms en sprookjesmiddag

Gepubliceerd op: 23 juni 2023 11:25

Programma openluchtfilms start bij Speeltuin Sint Joseph

Openluchtfilms
Goed nieuws! De Vrienden van de Bibliotheek Meerssen verzorgen deze zomer weer zes openluchtfilms! Dit jaar starten ze met twee openluchtfilms bij Speeltuin Sint Joseph op zaterdag 8 juli. Nieuw is de middagfilm om 16.00 uur. Hierdoor kunnen ook kinderen naar de openluchtfilm. Om 20.00 uur draait de tweede film bij de speeltuin.

Op zaterdag 5, 12, 19 en 26 augustus volgen er nog vier films in het Proosdijpark. Op 5 en 26 augustus speelt er voorafgaand aan de film een band vanaf 20.00 uur. De entree is gratis voor iedereen maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Voel je welkom!

De openluchtfilms gaan alleen door bij goed weer. Neem gerust zelf stoelen, dekens en versnaperingen mee. Houd onze Facebookpagina #bibliotheekmeerssen in de gaten voor actuele info en updates! Aanmelden niet nodig en een vrije bijdrage is wenselijk.

Programma zaterdag 8 juli:

  • 16.00 uur | Animatiefilm Knor. 
  • 20.00 uur  | The lady in the Van.

Sprookjesmiddag
Sprookjesmiddag | De kleine zeemeermin 

Kom jij woensdagmiddag 5 juli ook meegenieten van het sprookje 'De kleine zeemeermin'? Speciaal voor kinderen van groep 1 t/m 4 wordt er elke maand een ander sprookje voorgedragen door leesconsulent Mariska. Na het sprookjesverhaal volgt een leuke activiteit! Reserveer je gratis online ticket via www.bibliotheekmeerssen.nl. Verkleden mag!

Wanneer: woensdag 5 juli, 15.00-16.00 uur.
Waar: in de bibliotheek.
Wie: kids van groep 1 t/m 4. Ouders/verzorgers zijn welkom om onder het genot van een kop koffie te wachten op de kinderen.