Gemeente Meerssen | 7 en 8 september: oppervlakbehandelingen asfalt

Nieuwsbericht 7 en 8 september: oppervlakbehandelingen asfalt

Gepubliceerd op: 01 september 2023 09:35

werk in uitvoering
Bij het groot onderhoud aan het asfalt hoort ook de zogenaamde oppervlakbehandeling van een aantal wegen. Door deze behandeling kunnen we de levensduur van de asfalt verlengen.

Waar?

De werkzaamheden vinden plaats in de volgende straten:

  • Boschweg Bunde
  • Voulwamesweg Bunde
  • Vliegveldweg Geulle
  • Molenveldweg Meerssen

Wanneer?

De oppervlakbehandelingen voeren we uit op 7 en 8 september aanstaande. Op 7 september pakken we de Boschweg (Bunde), Voulwamesweg (Bunde) en Molenveldweg (Meerssen) aan. Een dag later (op 8 september) volgt de Vliegveldweg (Geulle). De data zijn altijd afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden.

Is er sprake van verkeershinder?

Tijdens de werkzaamheden sluiten we de straten af voor verkeer. Je kunt dan dus geen gebruik maken van deze weg. Indien nodig stellen we een omleidingsroute in. De afsluiting van de rijbaan duurt naar verwachting één dag.

Daarnaast kun je geen voertuigen op de rijbaan parkeren. We stellen tijdig een tijdelijk parkeerverbod in. Aanwonenden informeren we met een bewonersbrief.

Molenveldweg

De werkzaamheden aan de Molenveldweg starten om 6 uur 's morgens. Dit doen we om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de leerlingen van het Stella Maris College en de bezoekers aan de sporthal en het zwembad.

Vragen?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op met ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel 14 043 of e-mail info@meerssen.nl. Vraag naar Mika Theunissen.