Terug
Snelzoeken

Artikel Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Sociale zaken Maastricht-HeuvellandBent u op zoek naar werk? Wilt u werken, maar kunt u (nog) niet werken? Heeft u bijzondere kosten? Wilt u inburgeren? Dan bent u bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland aan het juiste adres.

Het centrale kantoor van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland ligt aan de Randwycksingel in Maastricht. Vanuit die locatie werken de medewerkers gebiedsgericht voor inwoners en werkgevers in Maastricht en het Heuvelland. Elke gemeente heeft een aantal vaste consulenten. Gesprekken met consulenten vinden plaats op het bezoekadres in Maastricht. Kunt u om bijvoorbeeld medische redenen niet naar Maastricht komen? Dan is op verzoek een afspraak met de consulent mogelijk in het bestuurscentrum van de gemeente Meerssen, of bij u thuis.

Elke donderdag is er van 08.30-12.00 uur inloopspreekuur in het bestuurscentrum van de gemeente Meerssen, Markt 50 in Meerssen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u tijdens dit spreekuur binnenlopen.

Centraal bezoekadres: Randwycksingel 22, 6229 EE Maastricht
Postadres: postbus 4902, 6202 TC Maastricht
Telefoon: 14 043 (vraag in het spraakmenu naar 'Maastricht')
Internet: www.socialezaken-mh.nl

Spreekuur Kredietbank Limburg

De Kredietbank Limburg houdt elke dinsdag spreekuur in het bestuurscentrum van Meerssen. Hier kunt u tussen 9.00-11.00 uur op afspraak terecht. Van 11.00-12.00 uur kunt u zonder afspraak binnenlopen. Dan is er natuurlijk wel kans dat u moet wachten. Wilt u een afspraak maken voor het spreekuur? Bel dan 14 043 (vraag in het spraakmenu naar 'Meerssen').

Bezwaar maken

Bent u het niet eens met een besluit van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland? Dan kunt u binnen 6 weken nadat het besluit bekend is gemaakt een bezwaar indienen. Bijvoorbeeld tegen een afwijzing van een Wmo-voorziening, een uitkering voor levensonderhoud, bijzondere bijstand of een opgelegde maatregel / boete. Kijk hiervoor op: www.socialezaken-mh.nl/bezwaar

Relevante documenten en links