Terug
Snelzoeken

Artikel Maatregelen Coronavirus

Coronavirus

Het aantal coronabesmettingen daalt. Dat is goed nieuws. We houden ons goed aan de maatregelen en dat heeft effect. Maar we zijn er nog niet. Daarom is het van belang dat we de gedeeltelijke lockdown voortzetten. We blijven het aantal contactmomenten en reisbewegingen beperken. We blijven de basisregels toepassen. En proberen elkaar door deze lastige periode heen te helpen. Laten we elkaar onder de kerstboom geen derde coronagolf cadeau doen. Informatie over de maatregelen vindt u op de websites van de Veiligheidsregio of de Rijksoverheid.  

Op 1 december is de Tijdelijk Wet Maatregelen COVID-19 ingegaan voor drie maanden. Deze tijdelijke Wet vervangt de noodverordening. Meer weten? Lees verder op www.rijksoverheid.nl

Bezoek Gemeentehuis: mondkapje verplicht

Wij werken op afspraak. Wilt u een reisdocument, rijbewijs, uittreksel etc aanvragen? Maak een afspraak via www.meerssen.nl of bel tel. 14 043. Heeft u een afspraak? Kom dan niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd. Het dragen van een mondkapje is sinds 1 december verplicht. Volg de instructies van onze medewerkers en vul een registratiefomulier in bij de balie. 

Corona - gedeeltelijk lockdown gaat verder

Corona - Gedeeltelijke lockdown eenvoudige taal