Terug
Snelzoeken

Artikel Maatregelen Coronavirus Gemeente Meerssen

Coronavirus

Het gaat niet goed met de ontwikkelingen rond het coronavirus in ons land. Als we niet oppassen, zijn we binnen afzienbare tijd terug bij af. Dat willen we voorkomen. Daarom worden enkele landelijke maatregelen aangescherpt (zie nieuwe noodverordening).

De basisregels blijven hetzelfde: Heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen, houd 1,5 meter afstand van anderen, was vaak uw handen, werk zoveel mogelijk thuis, vermijd drukke plekken en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Meer informatie vindt u op de website van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg of de RijksoverheidHet gemeentebestuur roept iedereen dringend op om de maatregelen in acht te nemen en de RIVM-adviezen te volgen.

Noodverordening dd 16 september 2020

Bezoek Gemeentehuis

De gemeente Meerssen werkt altijd op afspraak. Zo hoeft u niet onnodig te wachten, bent direct aan de beurt en wij weten waarvoor u komt. Dus wilt u een paspoort, rijbewijs, id-kaart, uittreksel etc aanvragen? Maak dan een afspraak via onze gemeentelijke website www.meerssen.nl of bel tel. 14 043. Voor het ophalen van uw document maken we een afspraak bij de aanvraag. Ook alle overige gemeentelijke kantoren werken uitsluitend op afspraak. U kunt ook weer binnenlopen om een afspraak te maken aan de centrale balie. Dat was enkele maanden niet mogelijk in verband met het coronavirus. Vrije inloop voor vragen & afspraak maken is weer mogelijk. Als u een bezoek brengt aan ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC) dan vragen wij u vriendelijk de instructies van onze medewerkers op te volgen en de landelijke maatregelen in acht te nemen. Houd dus voldoende afstand! 

Nieuwsberichten coronavirus
Ondernemer
Horeca
Sport
Afval
Huwelijken/partnerschappen
(Nood)opvang 0-12 jarigen
Meer informatie
Noodverordening