Terug
Snelzoeken

Artikel Maatregelen Coronavirus Gemeente Meerssen

Coronavirus

Per 1 juli kunnen we opnieuw een stap vooruit zetten in de corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen. De weg uit de coronacrisis hebben we ingezet met de volgende basisregels, die nog steeds van kracht zijn: Heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen, houd 1,5 meter afstand van anderen, was vaak uw handen, werk zoveel mogelijk thuis, vermijd drukke plekken en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Meer informatie vindt u op de website van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg of de RijksoverheidHet gemeentebestuur roept iedereen op de maatregelen in acht te nemen en de RIVM-adviezen te volgen.

Bezoek Gemeentehuis

De gemeente Meerssen werkt altijd op afspraak. Zo hoeft u niet onnodig te wachten, bent direct aan de beurt en wij weten waarvoor u komt. Dus wilt u een paspoort, rijbewijs, id-kaart, uittreksel etc aanvragen? Maak dan een afspraak via onze gemeentelijke website www.meerssen.nl of bel tel. 14 043. Voor het ophalen van uw document maken we een afspraak bij de aanvraag. Ook alle overige gemeentelijke kantoren werken uitsluitend op afspraak. U kunt ook weer binnenlopen om een afspraak te maken aan de centrale balie. Dat was enkele maanden niet mogelijk in verband met het coronavirus. Vrije inloop voor vragen & afspraak maken is weer mogelijk. Als u een bezoek brengt aan ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC) dan vragen wij u vriendelijk de instructies van onze medewerkers op te volgen en de landelijke maatregelen in acht te nemen. Houd dus voldoende afstand!

Nieuwsberichten coronavirus
Ondernemer
Horeca
Sport
Afval
Huwelijken/partnerschappen
(Nood)opvang 0-12 jarigen
Meer informatie
Noodverordening