Gemeente Meerssen | Even voorstellen: BABS Yvonne Rieff

Artikel Even voorstellen: BABS Yvonne Rieff

Yvonne Rieff
Mijn naam is Yvonne Rieff en ik ben sinds 2004 als Babs verbonden aan de gemeente Meerssen.

In het dagelijks leven ben ik schoolpsycholoog aan het Sint Maartenscollege en aan het Stella Maris College Meerssen. Beroepshalve heb ik dus ook een grote interesse in mensen, iets wat me bij mijn werk als Babs natuurlijk ook goed van pas komt.

Jullie wensen

Het gaat immers om júllie. Vooraf aan jullie huwelijk maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat ik jullie beter leer kennen waardoor ik de ceremonie zo passend mogelijk kan maken. De toespraak kan in het Nederlands of in het dialect, formeel of informeel, afhankelijk van jullie wensen. Het is jullie huwelijk, dus ik zal altijd proberen zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet te komen en kan natuurlijk ook met jullie meedenken wat jullie misschien prettig zouden vinden.

Wie ben ik?

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik hou er van om keramiek beelden te maken. Die creativiteit komt me ook weer goed van pas in mijn werk als Babs, zodat ik de toespraak aan de hand van jullie verhaal kan schrijven. Ik vind het na al die jaren nog steeds prachtig om het verhaal van jullie, het bruidspaar, te horen. Elk verhaal is steeds weer uniek.

Jullie verhaal

Dat verhaal maakt de huwelijksvoltrekking zo speciaal en bijzonder. Liefde is een van de weinige dingen, die meer wordt als je het samen deelt. Die liefde maakt dat jullie gaan trouwen! Ik vind het nog steeds heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de dag, die voor jullie als bruidspaar, heel bijzonder is.