Gemeente Meerssen | Kookstraat - Bouwontwikkeling

Artikel Kookstraat - Bouwontwikkeling

Percelen Kookstraat

Kookstraat - beoogde bouwontwikkeling
Er zijn plannen voor de ontwikkeling van de onbebouwde agrarische percelen ten noorden van de Kookstraat. Eén van beide (naast elkaar gelegen) percelen is eigendom van de gemeente, het andere perceel is eigendom van een projectontwikkelaar.

Stedenbouwkundig plan

In de afgelopen zomer hebben gemeente Meerssen en de betrokken projectontwikkelaar de handen ineengeslagen. In samenwerking met een architect is een stedenbouwkundige aschets opgesteld, die inspeelt op de behoefte aan levensloopbestendige woningen in een groene omgeving.

Informatieavond

Op 14 november 2023 heeft een informatieavond plaatsgevonden. Tijdens deze goedbezochte bijeenkomst hebben de architect, de gemeente en de projectontwikkelaar uitleg gegeven over het plan. De architect heeft een presentatie getoond.

Presentatie

Vragen en antwoorden

Tijdens de bijeenkomst zijn diverse vragen beantwoord. Om ook de niet-aanwezigen op de hoogte te brengen en om eventuele aanvullende vragen te beantwoorden, zie het overzicht met vragen en antwoorden.

Op de hoogte blijven?

Je kunt je hier abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief Sfeervol Meerssen. Daarmee ontvang je elke week actuele informatie en bekendmakingen automatisch in je mailbox.