Gemeente Meerssen | Even voorstellen: BABS Astrid Conings-Jacobs

Artikel Even voorstellen: BABS Astrid Conings-Jacobs

Babs Astrid Conings-Jacobs
Graag wil ik me voorstellen als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Als geboren en getogen Meerssenaar voelt het heel bijzonder om trouwambtenaar van onze prachtige en sfeervolle Gemeente Meerssen te mogen zijn.

Jullie verhaal vormgeven tot jullie ceremonie

Wat is er mooier dan de liefde? Jullie liefde!

Het huwelijk of geregistreerd partnerschap, een liefdevolle verbintenis die jullie met elkaar aangaan. Een wettelijke gebeurtenis, een officieel moment, dat we samen vormen tot een persoonlijke en onvergetelijke ceremonie. Met jullie als het stralende middelpunt......dit is jullie bijzondere verbintenis!

Op jullie grote dag zal jullie levens- & liefdesverhaal de rode draad zijn. Neem mij hierin mee om deze samen te verwoorden tot een persoonlijke ceremonie. Ik zal deze vormgeven op een wijze die bij jullie past, waar jullie je vertrouwd mee voelen......vanuit het hart. Mijn hart staat open voor jullie verhaal!

Samen met jullie wensen geven we invulling aan een bijzondere en onvergetelijke dag. Samen de sfeer creëren die jullie in gedachten hebben. Gebruik van humor, gedichten, quotes, muziek, beelden of andere ideeën... we kiezen datgene wat jullie boodschap van liefde en jullie verbintenis weerspiegelt!

Jarenlang bouwen en werken aan elkaar, verandert nu naar 'Samen met elkaar!'. Jullie moeten er bewust van genieten en later kunnen terugdenken aan deze bijzondere ceremonie, jullie huwelijksdag. Met het onvergetelijke moment waarop jullie 'Ja, dat wil ik' tegen elkaar zeiden en dat 'Ik' samensmolt naar 'Wij'.

Wie ben ik

Ik ben werkzaam als Ambtelijk secretaris voor Medezeggenschapsraden (Ondernemingsraden/ Cliëntenraden). Een baan waarin ik de leden van de medezeggenschap inspireer, motiveer, verbind, ondersteun en adviseer. Belangrijk is om te "Leven vanuit jouw kracht en anderen te inspireren in zijn/ haar eigen kracht te staan". Ik geniet van ........

  • het samenzijn met mijn gezin, familie en vrienden,
  • het buiten zijn, bezig met groen en tuin,
  • het creatief bezig zijn op welke manier dan ook,
  • het actief bezig zijn in sport en spel....

Mijn motto is 'Geneet van ut Leeve'. De kleinste momenten kunnen de mooiste zijn....