Gemeente Meerssen | Bijeenkomst toekomstvisie gemeente Meerssen 23 mei

Nieuwsbericht Bijeenkomst toekomstvisie gemeente Meerssen 23 mei

Gepubliceerd op: 08 mei 2024 16:15

Toekomstvisie
De gemeente Meerssen werkt aan een toekomstvisie en een omgevingsvisie. Daarin leggen we vast wat we de komende jaren graag willen bereiken in onze mooie gemeente. Het gaat bijvoorbeeld over leefbaarheid, woningbouw, bereikbaarheid en zorg in de verschillende kernen en het buitengebied.

De toekomstvisie en omgevingsvisie bedenken we niet alleen op het gemeentehuis. Teams uit de bevolking hebben de afgelopen maanden gewerkt aan hun eigen visie. Voor de hele gemeente of een specifiek thema of gebied. Deze visies die door de teams zijn gemaakt vormen input voor de gemeentelijke toekomstvisie en omgevingsvisie waar we de komende tijd mee aan de slag gaan.

Uitnodiging laatste bijeenkomst

Op donderdag 23 mei om 19.00 uur presenteren de teams hun visies. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats in de Tiendschuur van landgoed Vliek in Ulestraten.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar toekomstvisie@meerssen.nl. Vermeld hierbij je naam, met hoeveel personen je komt en je mailadres en telefoonnummer. 

Jouw gegevens worden doorgestuurd naar bureau KAW. Zij begeleiden dit traject. Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor je de gegevens verstrekt. Persoonsgegevens die je verstrekt, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en adequaat beveiligd. Je persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig.