Gemeente Meerssen | Aanvraag vergunning voor het verlagen van de stoep in verband met gebruik inrit aan Sint Rochusstraat (ongenummerd) te Bunde

Officiele publicatie

Aanvraag vergunning voor het verlagen van de stoep in verband met gebruik inrit aan Sint Rochusstraat (ongenummerd) te Bunde

Gemeente Meerssen heeft op 29 september 2021 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het het verlagen van de stoep in verband met gebruik inrit aan Sint Rochusstraat (ongenummerd), 6241 CD Bunde.

Waarom publiceert de gemeente Meerssen dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente neemt daarover binnen de wettelijke termijn een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Voor meer informatie over deze aanvraag, of om een afspraak te maken om de aanvraag te bekijken, kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Meerssen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 14 043. Of stuur een mailtje naar info@meerssen.nl.