Gemeente Meerssen | Zuidelijk Maasdal: waar kun je terecht voor informatie en met vragen?

Nieuwsbericht Zuidelijk Maasdal: waar kun je terecht voor informatie en met vragen?

Gepubliceerd op: 05 februari 2024 14:10

Zuidelijk Maasdal

Het project Zuidelijk Maasdal is een samenwerking tussen het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Waterschap Limburg, Provincie Limburg en de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten en Meerssen. In een stroomgebied van de Maas van de Belgische grens bij Eijsden tot en met de monding van de Geul bij Voulwames gaan zij aan de slag met het vinden van een oplossing om veilig te kunnen blijven wonen, werken, recreëren en varen.

Reacties

Van 29 juni t/m 29 december 2023 kon iedereen een bijdrage te leveren aan het project Zuidelijk Maasdal. Je kon reageren op het voornemen om een gebiedsgerichte verkenning uit te voeren naar verschillende opgaven die spelen in het Zuidelijk Maasdal. Daarnaast kon je je mening geven over de manier waarop je in deze verkenning kunt participeren/meedenken. De projectorganisatie Zuidelijk Maasdal ontving in totaal 27 reacties. Lees hier meer

Vragen? Opmerkingen? 

Heb je vragen of wil je iets kwijt over het project Zuidelijk Maasdal? Kijk op de projectpagina op deze gemeente website of op www.zuidelijkmaasdal.nl. Of stuur een mail aan het projectteam via: info@zuidelijkmaasdal.nl.

Nieuwsbrief Zuidelijk Maasdal

Op de website van www.zuidelijkmaasdal.nl kun je je ook abonneren op een nieuwsbrief (scroll naar beneden op de website).