Gemeente Meerssen | Waterchallenge Meerssen

Nieuwsbericht Waterchallenge Meerssen

Gepubliceerd op: 22 juni 2023 11:05

Waterchallenge Geulle ondersteboven
Basisschool Geulle Ondersteboven
In de gemeente Meerssen hebben verschillende kinderopvangorganisaties, basisscholen en het voortgezet onderwijs meegedaan aan de 7 Dagen Water Challenge Zuid-Limburg. De 7 Dagen Water Challenge is een initiatief van JOGG Zuid-Limburg. Klassen konden op een ludieke wijze laten zien op welke manier zij water drinken stimuleren en hiermee mooie prijzen winnen.

In de gemeente Meerssen hebben basisschool Ondersteboven en kinderdagverblijf Meneer Koekepeer een mooie prijs gewonnen. Woensdagochtend is wethouder Inge Smeets de prijzen komen uitreiken. Groep 5/6 van basisschool Ondersteboven heeft door het maken van een mooie tekening een Dopper met dit ontwerp gewonnen voor de hele klas. Met de verschillende kruiden en fruitsoorten uit de moestuin van de school hebben zij laten zien dat er veel verschillende variaties mogelijk zijn om water te drinken.

 Kinderdagverblijf Meneer Koekepeer heeft tijdens de 7 dagen Water Challenge enthousiast meegedaan met het drinken van water en hebben een mooie watertafel gewonnen.

 Waterchallenge water tappen Inge Smeets

 Watertafel

watertafel