Gemeente Meerssen | Verkeer en mobiliteit in de gemeente Meerssen: wat vind jij belangrijk?

Nieuwsbericht Verkeer en mobiliteit in de gemeente Meerssen: wat vind jij belangrijk?

Gepubliceerd op: 02 juni 2023 10:00

We verplaatsen ons dagelijks om te werken, vrienden en familie te bezoeken, boodschappen te doen, of te recreëren. Om ervoor te zorgen dat Bunde, Geulle, Meerssen, Rothem en Ulestraten op het gebied van verkeer en vervoer in de toekomst veilig, bereikbaar en leefbaar blijven, stelt de gemeente Meerssen om de paar jaar een nieuw mobiliteitsplan op. In dit 'Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan (GVVP)'  staat beschreven hoe we naar de gewenste infrastructuur toewerken en welke maatregelen daarvoor nodig zijn. De maatregelen worden beschreven in een uitvoeringsplan. 

Nieuw GVVP in voorbereiding

Het huidige GVVP sluit niet meer aan bij de actuele ontwikkelingen. Een voorbeeld daarvan zijn het toenemende gebruik van bijvoorbeeld elektrische fietsen en deelauto's. Ook is er de noodzaak tot vergroenen in plaats van verharden. Daarom werken we  samen met adviesbureau Royal HaskoningDHV aan een nieuw GVVP. Het nieuwe mobiliteitsplan geeft richting aan de prioriteiten voor de komende vijf jaar. 

Denk jij met ons mee?

Dan nodigen we je graag uit om een vragenlijst in te vullen. Invullen is mogelijk tot en met zondag 25 juni 2023Van de resultaten houden we je op de hoogte. 

Naar de vragenlijst

Papieren vragenlijst

Voor mensen zonder internet is een papieren vragenlijst verkrijgbaar. Neem hiervoor contact op met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC).

Contactgegevens