Gemeente Meerssen | RKUVC Ulestraten gehuldigd door burgemeester na behalen kampioenstitel

Nieuwsbericht RKUVC Ulestraten gehuldigd door burgemeester na behalen kampioenstitel

Gepubliceerd op: 15 mei 2024 10:15

RKUVC huldiging
Op Moederdag, zondag 12 mei, behaalde RKUVC een glorieuze overwinning door kampioen te worden in de 4e klasse C. Dit maakte de vereniging de trotse en enige vertegenwoordiger van de regio Heuvelland Maastricht in deze afdeling, waar de overige clubs uit de regio Sittard afkomstig zijn.
Onder de bezielende leiding van trainer Hennie Heuts wist het team zich te onderscheiden. De technische staf, bestaande uit Janou Molling, Paul Booten, Kevin Evers, Astrid Jacobs en grensrechter Roger Thijssen, heeft een cruciale rol gespeeld in dit succes. Aanvoerder Paul Schröders leidde het team op het veld met vastberadenheid en trots.

Gehuldigd

Afgelopen week werd RKUVC uitgenodigd op het binnenplein bij het gemeentehuis en werden de spelers gehuldigd door burgemeester Clermonts-Aretz. Nogmaals van harte gefeliciteerd! De ware kracht van het team ligt niet alleen in hun voetbalprestaties, maar ook in de hechte vriendschappen die ze delen, waarbij de derde helft en gezamenlijke activiteiten een belangrijke rol spelen.

90-jarig bestaan

Naast het behalen van het kampioenschap kijkt RKUVC al uit naar het aanstaande feest ter gelegenheid van hun 90-jarig bestaan, dat plaats zal vinden in het weekend van 7, 8 en 9 juni op het sportcomplex. Dit zal ongetwijfeld een viering worden die de geschiedenis van de club en haar gemeenschap zal eren.