Gemeente Meerssen | Nu ook in Rothem: Huiskamer Plus+

Nieuwsbericht Nu ook in Rothem: Huiskamer Plus+

Gepubliceerd op: 29 september 2023 10:55

Huiskamer Plus Rothem
Wist je dat Rothem ook een huiskamer heeft in Gemeenschapshuis De Koel. In de huiskamer kun je terecht voor een kopje koffie of thee, een praatje of om mee te doen aan een van de activiteiten, die de vrijwilligers organiseren. Iedereen is welkom!

Huiskamer Plus+

We starten in Rothem nu ook met de Huiskamer Plus+. Deze is speciaal voor senioren en dorpsgenoten, die behoefte hebben aan sociale contacten met anderen, maar nét wat meer persoonlijke begeleiding nodig hebben. Is dit iets voor jou of iemand die jij kent? 

Wat biedt de Huiskamer Plus+

De Huiskamer Plus+ is speciaal voor mensen die nét wat meer begeleiding nodig hebben dan de mensen die de huiskamer bezoeken tijdens de reguliere open inloop. In de huiskamer Plus+ kun je onder begeleiding deelnemen aan allerlei activiteiten: een spelletje spelen, geheugentraining, wandelen of gymnastiekoefeningen. De groep bepaalt samen deze activiteiten. Wij regelen vervolgens wat ervoor nodig is.

Je kunt een hele dag of een dagdeel terecht. Wil je tussen de middag een warme maaltijd mee eten? Dat kan! Heb je persoonlijke verzorging nodig? Jouw zorgorganisatie kan dan naar de huiskamer komen.

Vervoer

Uitgangspunt is dat je zelfstandig naar Rothem kunt komen of vervoer kan regelen via Omnibuzz of eigen vervoer. We denken graag met je mee.

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen kosten voor deelname aan de Huiskamer Plus+. Als je mee wilt eten, betaal je € 6,50 voor de warme maaltijd.

Vragen of aanmelden? 

Neem dan contact op met Pim Brueren van Stichting Trajekt, telefoon 06-48017925 of e-mail: pim.brueren@trajekt.nl. Hij maakt dan een afspraak bij jou thuis en bekijkt samen met jou waar je behoefte aan hebt.

Openingstijden Huiskamer Plus+: dinsdag en woensdag van 09.30-16.30 uur.