Gemeente Meerssen | Nieuws van Bibliotheek Meerssen

Nieuwsbericht Nieuws van Bibliotheek Meerssen

Gepubliceerd op: 01 september 2023 08:30

Lid van de bieb
Is jouw kind al gratis lid van de bieb? Kom langs!

Het nieuwe schooljaar is van start. Een mooi moment om je kind gratis lid van de bieb te maken. Zeker als jouw kind start met lezen en schrijven. Samen leuke leesboeken uitzoeken om vervolgens samen in de boeken te duiken. Naast leesboeken, zijn er ook tijdschriften, strips, zoekboeken of drink je misschien wel samen een warme chocomel in ons leescafé. Kom langs en word gratis lid!

Vragen of zorgen over geld
Vragen of zorgen over geld? Kom langs

Heb je vragen over geld? Maak je je zorgen over geld? Je kind wordt bijvoorbeeld 18 jaar, wat moet je allemaal regelen? Verlies je je baan of heb je vragen over de stijgende prijzen zoals de energie? Door de zorgen die jij je maakt over geld, lukt het soms niet meer om vooruit te kijken. Gun jezelf weer rust en vooruitzicht. Kom naar het open financieel spreekuur in de bibliotheek. Elke 1e donderdag van de maand tussen 13.00 en 16.00 uur kun je terecht met vragen. Wacht niet en kom in actie!

Natuurlijk ben je ook welkom met andere vragen over geldzaken. Bijvoorbeeld als je met pensioen gaat of als je gaat samenwonen. Heb je vragen over toeslagen of schulden. Krijg je als ondernemer niet meer voldoende opdrachten. Kom langs! Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Wanneer: donderdag 7 september & 5 oktober.
Het spreekuur is elke 1e donderdag van de maand van 13.00-16.00 uur.
Waar: in de bibliotheek. Vrije inloop voor iedereen. Gratis!