Gemeente Meerssen | Koninklijke Onderscheiding voor Trudy Biesmans-Poldervaart uit Bunde

Nieuwsbericht Koninklijke Onderscheiding voor Trudy Biesmans-Poldervaart uit Bunde

Gepubliceerd op: 26 januari 2024 20:30

Koninklijke Onderscheiding mw Biesmans
Op vrijdagavond 26 januari 2024 reikte burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw Trudy Biesmans uit Bunde. Mevrouw Biesmans is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij ontving haar onderscheiding bij gelegenheid van de viering van het 40 jarig bestaan van Buurtvereniging De Burcht tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Van harte proficiat!

Buurtvereniging De Burcht

Van 1993 tot heden is mevrouw Biesmans verantwoordelijk voor de inkoop voor de activiteiten van de buurtvereniging. Daarnaast bezoekt zij zieken, is zij onder andere (mede)organisator van activiteiten zoals met Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. Zij was verantwoordelijk voor de uitgave van het buurtblad 'De Burchtkroniek', wierf adverteerders en zorgde zij voor de huis-aan-huis bezorging.

Woonbegeleidingscentrum (WBC) Aan de Pas Bunde

Sinds 2009 is mevrouw Biesmans vrijwilliger bij SGL woonbegeleidingscentrum Aan de Pas in Bunde. Ze startte als vrijwilligster met een kookgroepje. Zij helpt bij diverse activiteiten zoals de carnavalsavond, beautydag, kienen, Sinterklaas en Kerstmis. Daarnaast is mevrouw Biesmans mantelzorger.