Gemeente Meerssen | Je kunt nog een maand meefietsen met de #posifiets challenge

Nieuwsbericht Je kunt nog een maand meefietsen met de #posifiets challenge

Gepubliceerd op: 11 oktober 2023 11:00

Posifiets
Tot 11 november fiets je met de #posifiets challenge voor het goede doel en voor jezelf. Tijdens deze challenge laat je de auto staan en pak je (vaker) de fiets. Je kan dus nog meedoen!

Fiets voor het goede doel

Iedereen in Zuid-Limburg kan meefietsen voor het goede doel. Tijdens deze #posifiets challenge maken we samen zoveel mogelijk fietskilometers. De #posifiets-app registreert 't allemaal. Jouw minuten op de fiets (tot 11 november 2023) worden omgezet in een bijdrage aan het Jeugd- en Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg. Deze fondsen helpen gezinnen in geldnood om toch mee kunnen doen aan sport en culturele activiteiten. Jij in beweging, zij in beweging!

Meters maken is punten sparen

Als je de #posifiets-app downloadt, doe je automatisch mee aan 'Meters maken is punten sparen'. Voor elke fietskilometer ontvang je 1 punt. Zolang je meedoet bouw je een puntensaldo op waarmee je loten voor de loterij kunt kopen. In de loterij maak je iedere maand kans op mooie prijzen, zoals diner- of bioscoopbonnen, T-shirts, fietsaccessoires, of een VVV-Lekker Weg cadeaubon. De hoofdprijs is een Bikkel e-bike! Je kunt meedoen met 'meters maken is punten sparen tot eind december 2023.

Fiets mee!

Kijk hier voor meer informatie