Gemeente Meerssen | Gratis webinar 'Winterdip? Dit jaar niet!'

Nieuwsbericht Gratis webinar 'Winterdip? Dit jaar niet!'

Gepubliceerd op: 10 januari 2024 12:00

Afbeelding Webinr Winterdip CJG043
Op maandag 22 januari organiseert het CJG043 in samenwerking met Tessie Strijdonk (antroposofisch docent en coach) de gratis webinar 'Winterdip? Dit jaar niet!'. Deze online workshop staat in het teken van zelfzorg. In het ouderschap, maar ook daarbuiten. Wat heb jij nu eigenlijk nodig en hoe kun je dat voor jezelf vormgeven? Tessie zorgt ervoor dat je geïnspireerd en misschien zelfs wel met een concreet plannetje de avond verlaat, zodat de winterdip dit jaar jouw deur voorbij gaat!

Het webinar start om 20.00 uur en duurt circa 1.5 uur (inclusief ruimte voor het stellen van vragen). Klik op deze link voor meer informatie of meld je direct aan via info@cjg043.nl o.v.v. 'Webinar Winterdip'.

Andere vragen over het ouderschap?

Heb jij een andere vraag over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van je kind? Elke maandag- en dinsdagavond tussen 20.00 – 21.30 uur kun je via de website gratis en anoniem inloggen voor een 1-op-1 chatgesprek met onze opvoedondersteuner Marjo. Ook kun je je vraag 24/7 per mail voorleggen via info@cjg043.nl