Gemeente Meerssen | Besparen op uw energierekening? Isoleren! De eerste stap naar aardgasvrij? Isoleren!

Nieuwsbericht Besparen op uw energierekening? Isoleren! De eerste stap naar aardgasvrij? Isoleren!

Gepubliceerd op: 15 november 2023 11:15

Logo VVE-balie Heuvelland
Isoleren: vandaag de dag een thema dat overal in het nieuws opduikt. Gezien de huidige energieprijzen ziet iedereen de noodzaak. Maar wist u ook dat isoleren de eerste stap is naar een energiezuinig huis? En dat het verstandig is deze stap uit te voeren voordat u energie gaat opwekken? En kent u de verschillende mogelijkheden van isolatie? En de subsidies die daarvoor beschikbaar zijn? VvE-balie Energiek Heuvelland organiseert op 28 november een bijeenkomst waarbij al deze vragen én antwoorden de revue passeren.

Meer informatie

Na de bijeenkomst heb je een helder beeld over het belang van isolatie, de mogelijke isolatiemaatregelen en de beschikbare subsidies. De bijeenkomst is speciaal voor appartementseigenaren, bestuurders en beheerders van VvE's. Deelnemen is gratis.

Aanmelden kan via de website van VvE-balie Energiek Heuvelland.

Gratis adviesgesprek

Heeft u een duurzaamheidsvraag die u graag persoonlijk wilt bespreken? Wilt u een eindje op weg geholpen worden? Tips voor uw specifieke situatie? Meld u dan aan voor een adviesgesprek met een van onze onafhankelijke adviseurs. Dat kan op iedere tweede vrijdag van de maand bij de VvE-balie Energiek Heuvelland.