Gemeente Meerssen | Benefietconcert voor de Restauratie van de Basiliek van Meerssen

Nieuwsbericht Benefietconcert voor de Restauratie van de Basiliek van Meerssen

Gepubliceerd op: 02 november 2023 13:40

Basiliek
Op zondag 12 november 2023 verzorgt het Reünie-Orkest Limburgse Jagers een benefietconcert voor de restauratie van de prachtige Basiliek van Meerssen. Het concert vindt plaats in de Sint Joseph Arbeider Kerk in Meerssen. De muzikale middag begint om 15.00 uur.

Reünie-Orkest Limburgse Jagers

Het Reünie-Orkest Limburgse Jagers bestaat uit 52 getalenteerde muzikanten. Het orkest komt voort uit oud-leden van het fanfareorkest Limburgse Jagers. Onder de bezielende leiding van chef-dirigent Jos Stoffels nemen zij jullie mee op een muzikale reis.

Welkom!

Je bent van harte welkom bij dit bijzondere concert. Voor dit concert wordt geen entreegeld gevraagd. Een vrijwillige bijdrage ten behoeve van de restauratie van onze prachtige Basiliek is van harte welkom. Na het concert is er een gezellige bijeenkomst in gemeenschapshuis De Stip.

Gratis entreekaarten

De gratis entreekaarten voor dit bijzondere evenement zijn verkrijgbaar bij Slagerij Grooten (Bunderstraat) en Rovisport (Bunderstraat, tevens servicepunt Visit Zuid-Limburg).

Samen kunnen we bijdragen aan het behoud van ons culturele erfgoed. Kom en geniet van deze muzikale ervaring en draag jouw steentje bij aan de restauratie van de Basiliek van Meerssen!