Gemeente Meerssen | Activiteiten Hoeskamer Gäöl Biej-ein in de Kollekamp

Nieuwsbericht Activiteiten Hoeskamer Gäöl Biej-ein in de Kollekamp

Gepubliceerd op: 04 december 2023 10:40

Kollekamp

Elke dinsdag- en donderdagochtend is er een gezellig samenzijn in onze Hoeskamer Gäöl Biej-ein. Van 10.00 tot 12.30 uur kunt u binnen lopen voor een kopje koffie en een gezellig praatje.

Programma november

  • dinsdag 5 december vrije inloop en gezellig samenzijn,
  • donderdag 7 december vrije inloop en samen lunchen (voor deze activiteit is aanmelding nodig en vragen wij een kleine bijdrage) workshop positieve gezondheid en ik! Een uitnodigende manier om u te laten nadenken over uw eigen welbevinden en inzicht geeft in uw persoonlijke situatie.dinsdag 12 december vrije inloop en gezellig samenzijn, inloopspreekuur Informatie en Advies om 11.30 uur over de WMO, financiën, huishouden, belastingen enz.
  • donderdag 14 vrije inloop en bewegen op muziek door studente
  • dinsdag 19 december vrije inloop en kerstviering met hapjes
  • donderdag 21 december vrije inloop en kerstviering met hapjes

Spreekuur informatie en advies

Elke 2e en 4e dinsdag van de maand wordt er van 11.30-12.30 uur een 'Spreekuur Informatie en Advies' gehouden door Pim Brueren en Rob Leseur van Trajekt. Het is niet voor iedereen eenvoudig om de juiste toegang te krijgen tot hulp, informatie en contactpersonen. Daarom kun je tijdens de spreekuren terecht voor vragen over de WMO, sociale vaardigheden, financiën, huishouden, belastingen enz.

Workshop Positieve Gezondheid en ik

Huiskamer Geulle

De vrijwilligers van Hoeskamer Gäöl Biej-ein