Gemeente Meerssen | Werkzaamheden Kuiperstraat Geulle aan de Maas

Nieuwsbericht Werkzaamheden Kuiperstraat Geulle aan de Maas

Gepubliceerd op: 18 oktober 2019 12:30

Werk in uitvoering
Het asfalt van de Kuiperstraat in Geulle aan de Maas krijgt een nieuwe deklaag. Waar nodig worden ook putranden, kolken en kantlagen vernieuwd. De werkzaamheden starten op 
maandag 28 oktober en duren tot en met vrijdag 1 november 2019. Afhankelijk van het weer kunnen de werkzaamheden langer duren.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden is het gedeelte van de Kuiperstraat tussen het Kerkplein en de dijk nabij de Saintweg afgesloten voor doorgaand verkeer. 

Afvalinzameling
Omwonenden kunnen hun afval gewoon buiten zetten. De aannemer zorgt ervoor dat het afval op een centraal punt buiten het werkvak wordt gebracht.

Aansluitend: afsluiting Saintweg 

Na afronding van de werkzaamheden aan de Kuiperstraat gaan aansluitend onderhoudswerkzaamheden aan de Kuiperstraat van start. Dan wordt de Saintweg richting Elsloo tot begin december in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting is nodig voor de aanleg van een vrijliggend fietpad als onderdeel van project RivierPark Maasvallei. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van Consortium Grensmaas.

De omwonenden krijgen een bewonersbrief.