Gemeente Meerssen | Rioleringswerkzaamheden: voorbereidende werkzaamheden Korte Raarberg

Nieuwsbericht Rioleringswerkzaamheden: voorbereidende werkzaamheden Korte Raarberg

Gepubliceerd op: 01 april 2019 09:45

Korte Raarberg
Het riool in een deel van de Veeweg, Herkenberg en Korte Raarberg in Meerssen is aan vervanging toe. In januari is Gebrs. Kurvers Wegenbouw BV in opdracht van de gemeente met de werkzaamheden begonnen. Dit gebeurt in fasen. Op dit moment wordt er o.a. gewerkt aan de Veeweg en de Herkenberg. Op maandag 1 april start de aannemer met de voorbereidende werkzaamheden in het onderste gedeelte van de Korte Raarberg.

Wat gaan we doen?

Het bestaande asfalt wordt opgebroken vanaf de rotonde (Volderstraat/Herkenberg) tot en met de kruising met het Synagogeplantsoen (zie afbeelding). Vervolgens voeren de nutsbedrijven (Enexis en WML) werkzaamheden uit. Ruim voor het einde van deze werkzaamheden informeren wij u over het vervolg van de werkzaamheden.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het onderste gedeelte van de Korte Raarberg volledig afgesloten voor alle verkeer. Bewoners worden gevraagd hun auto elders in de wijk te parkeren en tijdens de werkzaamheden géén voertuigen binnen de afzetting te parkeren.

De rest van de Korte Raarberg is afgesloten voor doorgaand verkeer. Woningen zijn alleen bereikbaar vanaf de Lange Raarberg.

Doorgaande verkeer (incl. fietsers) worden omgeleid via de Lange Raarberg en Kuileneindestraat.

Overlast

Tijdens de werkzaamheden kunt u overlast ondervinden van stof, lawaai, werkverkeer en geluid. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl. Omwonenden kunnen tevens terecht in de directiekeet bj de rotonde Herkenberg/Volderstraat.