Gemeente Meerssen | Informatiebijeenkomst woningbouw kern Ulestraten

Nieuwsbericht Informatiebijeenkomst woningbouw kern Ulestraten

Gepubliceerd op: 07 juni 2024 12:10

Donderdag 20 juni organiseren we een informatiebijeenkomst over woningbouw in de kern Ulestraten. Het college van B&W heeft met het Bestuursakkoord 2022-2026 'Samen verder bouwen' een ambitie uitgesproken om extra woningen te realiseren. In elke kern van de gemeente willen we nieuwe woningen bouwen, zo ook in Ulestraten.

Drie woningbouwprojecten

Tijdens de bijeenkomst komen dan 3 woningbouwprojecten aan bod. Bots Bouw geeft een toelichting over Centrumplan fase 1 (25 woningen) en Steijnsdevries geeft een toelichting over de herbestemming van de voormalige Dorpskroon (8 woningen). Voor deze twee projecten hebben we pas geleden omgevingsvergunningen verleend. Vervolgens geeft de projectleider Lou Corsten van de gemeente een toelichting op het realiseren van woningen op de voormalige tennisvelden aan Pastoor van Eijsstraat 31.

De wethouders Louk Bongarts, die over de portefeuille gebiedsontwikkeling gaat, en Bjorn Molling die over de portefeuille bouwen en wonen gaat, zullen hierbij aanwezig zijn.

De openbare informatiebijeenkomst vindt om 19:00 uur plaats in gemeenschapshuis D'n Huppel in Ulestraten. Je bent van harte uitgenodigd.