Gemeente Meerssen | Bijeenkomst GOM met Rick Brink, oud-minister Gehandicaptenzaken

Nieuwsbericht Bijeenkomst GOM met Rick Brink, oud-minister Gehandicaptenzaken

Gepubliceerd op: 29 maart 2023 12:00

GOM
Op zaterdag 22 april organiseert Stichting GOM (Gehandicapten Organisatie Meerssen) een bijeenkomst van Rick Brink. Hij is oud-minister van Gehandicaptenzaken en geeft vanaf 14.30 een presentatie in de Stip in Meerssen.

Over Rick Brink

Rick Brink is bekend met leven met een beperking. In 2019 was hij minister van Gehandicaptenzaken. Daarnaast vecht hij voor een meer inclusievere samenleving. Stichting GOM nodigt iedereenuit om naar deze interessante bijeenkomst te komen. Rick vertelt over zijn ervaringen en hoe we samen aan een inclusievere samenleving kunnen werken.

Herdenken van Peter Vrehen

De GOM wil tijdens de presentatie tevens stilstaan bij het overlijden van hun voorzitter Peter Vrehen. De stichting is Peter ontzettend dankbaar voor alles wat hij voor de medemens en de GOM heeft gedaan.

Meer informatie

De presentatie van Rick Brink is gepland op zaterdag 22 april 2023 van 14.30 uur tot 16.30 uur in gemeenschaphuis de Stip, Pastoor Dominicus Hexstraat 10, 6231 HG Meerssen.

Deelname aan deze activiteit is gratis.

Aanmelden is wel verplicht. Dit kan via Leroy Verhoeven: per tel.: 06-45260885 of per mail: gommeerssen@gmail.com. Graag aanmelden voor zaterdag 15 april.