Gemeente Meerssen | Amstel Gold Race kijken of zelf fietsen?

Nieuwsbericht Amstel Gold Race kijken of zelf fietsen?

Gepubliceerd op: 09 april 2024 11:05

Amstel Gold Race
Op zondag 14 april rijdt de Amstel Gold Race door Bunde en Geulle. Voor deze wielerwedstrijd zetten we geen wegen af. Bij doortocht wordt het verkeer tegengehouden.

Zit je zelf ook graag op de fiets?

Probeer dan de vernieuwde permanente routes van de Amstel Gold Race 365. Sinds 2009 zijn de permanent bewegwijzerde routes als drie lussen van de Amstel Gold Race 365 dagen per jaar te fietsen.

Sinds maandag 8 april heeft de organisatie van de Amstel Gold Race in samenwerking met de Provincie Limburg, Routepunt Zuid-Limburg en Shimano een geheel nieuwe vierde lus toegevoegd. Daarnaast is de zogenaamde lus 1 geheel vernieuwd die je ook door gemeente Meerssen voert.

Officiële start- en finishlocatie voor alle lussen blijft bij het Shimano Experience Center in Valkenburg, maar het blijft natuurlijk mogelijk om langs de gehele route te starten of te eindigen. Samen met de betrokken Zuid-Limburgse gemeenten is er gezocht naar attractieve, maar ook veilige en vooral fietstrajecten die bijdragen aan spreiding.

Voor alle informatie over de routes en bijbehorende mogelijkheden verwijzen wij je naar: https://www.amstel.nl/amstelgoldrace/experience/agr365