Gemeente Meerssen | Activiteiten Hoeskamer van Ulesjtraote

Nieuwsbericht Activiteiten Hoeskamer van Ulesjtraote

Gepubliceerd op: 21 maart 2024 11:00

Hoeskamer Ulesjtraote, logo


Hoeskamer Ulesjtraote, wandeling op donderdag 4 april.

De lente is begonnen en dat is in de natuur goed te zien. De bloemen van de voorjaarbloeiers kleuren de tuin, parken en bossen. De vogeltjes fluiten en bomen en struiken ontvouwen hun bladeren. De Hoeskamer Ulesjtraote neemt u mee op zoek naar de lente. Elke eerste donderdag van de maand maken we een rondwandeling in en rond ons eigen dorp van ong. 5 kilometer.
Wandelen in de natuur heeft een gunstige invloed op je gezondheid en conditie. Het is bewezen dat wandelen goed is voor zowel lichaam als geest.
Een IVN gids neemt u mee. Ook al komt u niet in onze 'hoeskamer', iedereen is welkom en de deelname is gratis. Goed stevig schoeisel is aan te raden.
Donderdag 4 april vertrekken we om half twee, vanaf de Hoeskamer Ulesjtraote. Na afloop drinken we samen nog gezellig een kopje koffie/thee of fris. € 1 per consumptie. De hoeskamer Ulesjtraote heeft een aparte ingang (rechts) naast Gemeenschapshuis 'dn Huppel.


Hoeskamer Ulesjtraote is een gezellige ontmoetingsplek.

De Hoeskamer van Ulesjtraote is voor velen van onze dorpsbewoners al enkele jaren een gezellige ontmoetingsplek.

Hebt u er al eens aan gedacht om een bezoek te brengen aan onze hoeskamer? Daar is iedereen van harte welkom voor een kop koffie of thee, maar ook voor een glaasje fris. Je kunt met andere bezoekers een spelletje doen, een kaartje leggen maar ook gewoon wat buurten. De vrijwilligers hebben voor iedereen een luisterend oor.

Handvaardigheid is ook een wekelijks terugkerend onderdeel. Borduren, maar ook breien of haken. Uiteraard kunt u ook uw eigen hobby meenemen, om aan anderen te laten zien.

Openingstijden Hoeskamer

Kom eens vrijblijvend kennismaken. De hoeskamer is geopend op maandag- en vrijdagmiddag van 13.30-16.30 uur.
Donderdagmorgen van 09.30-12.00 uur (textiele werkvormen). Kom gerust binnenlopen.
De Hoeskamer beschikt over een grote voorraad boeken die gratis geleend kunnen worden.

De Hoeskamer Ulesjtraote heeft een eigen ingang, naast gemeenschapshuis d'n Huppel en is rollator- en rolstoelvriendelijk. Met een ruim aangepast invalidentoilet.

Informatie

Voor inlichtingen kunt u altijd bellen met Corry Nelissen, 06-15968853 of Piet Schols, 06-25258264.