Gemeente Meerssen | Activiteiten Hoeskamer Gäöl Biej-ein in de Kollekamp

Nieuwsbericht Activiteiten Hoeskamer Gäöl Biej-ein in de Kollekamp

Gepubliceerd op: 15 april 2024 09:00

Kollekamp

Elke dinsdag- en donderdagochtend is er een gezellig samenzijn in onze Hoeskamer Gäöl Biej-ein. Van 10.00 tot 12.30 uur kunt u binnen lopen voor een kopje koffie en een gezellig praatje.

Activiteiten april

Muziekevenement

In navolging op ons eerste muziekevenement in november 2023 (female singer-songwriters) organiseert stichting de Kollekamp op zondag 14 april 2024 een nieuw kleinschalig muziekevenement met twee bluesrock bands die covers en eigen repertoire zullen afwisselen. De bands die zullen spelen zijn 'The Blues Monkeys' uit Elsloo en 'The Burning Dolphins' met unne echte Gäölse jong als drummer.

Een kaartje aan de kassa kost maar 5 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen maar 2,50 euro. Het evenement duurt van 15.00 uur - 20.00 uur. De muziek staat centraal deze middag.
U kunt een drankje nuttigen maar er wordt ook gezorgd voor de inwendige mens.
Het evenement wordt mogelijk gemaakt door stichting de Kollekamp, Brozo Metaal, IncaBouwservice en Blueprint Visuals.
p.s.: diezelfde dag is er ook een garagesale georganiseerd door Buurtvereniging Snijdersberg. Deze zal plaatsvinden van 10.00 uur - 15.30 uur. Dus heb je zin in een gezellige afsluiter van die dag, kom dan naar de 'de Kollekamp' in Moorveld (Heerenstraat 77) 

  • dinsdag 16 april vrije inloop en samen eten (voor deze activiteit is aanmelding nodig en vragen wij kleine bijdrage)
  • donderdag 18 april vrije inloop en bewegen op muziek
  • dinsdag 23 april vrije inloop en gezellig samenzijn
  • donderdag 25 april vrije inloop en knutselen

 Elke 2e en 4e dinsdag van de maand wordt er van 11.30 tot 12.30 uur een spreekuur Informatie en Advies gehouden door Pim Brueren en Rob Leseur van Trajekt. Het is niet voor iedereen eenvoudig om de juiste toegang te krijgen tot hulp, informatie en contactpersonen. Daarom kun je tijdens de spreekuren terecht voor vragen over de WMO, sociale vaardigheden, financiën, huishouden, belastingen enz.

De vrijwilligers van Hoeskamer Gäöl Biej-ein