Gemeente Meerssen | Heeft u een eigen initiatief?

Artikel Heeft u een eigen initiatief?

De vergroening van onze gemeente ligt niet alleen in publieke gebieden, zoals in een bos of rondom een plas. Ook op eigen percelen van onze inwoners is vergroening mogelijk. En daar helpen wij graag met het realiseren van landschapsdromen die ervoor zorgen dat onze gemeente nog mooier en groener wordt!

Groen wordt nog groener

Heeft u een perceel in het buitengebied van de Gemeente Meerssen? Weet u een groene locatie waar u graag komt? Of kent u een landschap in onze omgeving dat nóg mooier kan? Met onze hulp zorgt u er zelf voor dat dit stukje groen nóg groener wordt. Van een boomgaard aanplanten tot de plaatsing van een heg of een complete poel in uw favoriete natuurgebied.

Aanvraag

U kunt straks een aanvraag voor een specifieke locatie indienen via deze site. Wij beoordelen alle aanvragen. Als uw aanvraag gehonoreerd kan worden, helpen we u vervolgens ook daadwerkelijk met het uitwerken van het inrichtings- en vergroeningsplan. Zo krijgt u alle handvatten én het budget dat u nodig heeft om de realisatie van uw landschapsdroom in gang te zetten.