Gemeente Meerssen | Werkzaamheden Meerstraat als onderdeel van de recreatieve route Buitengoed Geul & Maas

Nieuwsbericht Werkzaamheden Meerstraat als onderdeel van de recreatieve route Buitengoed Geul & Maas

Gepubliceerd op: 02 juni 2021 10:05

Van de Kreeke Wegenbouw voert van maandag 17 mei 2021 tot en met vrijdag 11 juni 2021 werkzaamheden uit aan het Routenetwerk Fase 2 voor het Buitengoed Geul & Maas. Dit betreft de aanleg van recreatieve fiets- en wandelverbindingen in de gemeenten Maastricht en Meerssen.

Wat gaat er gebeuren?

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van de bestaande verharding vanaf de Meerstraat 50 tot aan de Hoekerweg in Bunde. Daarnaast wordt een nieuw pad gerealiseerd langs de Kleine Geul als verbinding tussen de Oostelijke Kanaalweg en de Meerstraat.

Twee fases

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd: fase 1 Meerstraat Noordelijk gedeelte en daarna fase 2 Meerstraat Zuidelijk gedeelte.

Meerstraat

Gevolgen voor omwonenden

De werkzaamheden kunnen tijdelijk van invloed zijn op de bereikbaarheid van omliggende woningen en panden. De omwonenden en gebruikers hebben hierover een brief ontvangen.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden?

Maak dan gebruik van de BouwApp. U kunt de app downloaden door in de Appstore of Playstore te zoeken naar de Bouwapp met het gele helmpje. Installeer de BouwApp, zoek naar 'Routenetwerk Geul en Maas fase 2' en klik op 'volgen'. U ontvangt vervolgens automatisch recente updates over de werkzaamheden. Ook komen hier geregeld interessante video's en foto's van de werkzaamheden voorbij.

Meer informatie over Buitengoed Geul & Maas

Meer weten over Buitengoed Geul & Maas en het routenetwerk? Kijk hier voor meer informatie.

Informatiebijeenkomst terugkijken

Of kijk hier de (online) informatiebijeenkomst terug (23 maart 2021).