Gemeente Meerssen | Meldpunten jeugdoverlast

Nieuwsbericht Meldpunten jeugdoverlast

Gepubliceerd op: 04 augustus 2023 12:00

Jeugdoverlast
Met de zomer in volle gang, zien we dat jongeren vaker buiten op straat te vinden zijn. Als gemeente doen we er alles aan om een harmonieuze omgeving te waarborgen voor alle inbewoners. Daarom werken we nauw samen met de politie en jongerenwerk om aandacht te besteden aan het welzijn van jongeren in de openbare ruimte, maar ook om jeugdoverlast te voorkomen. Ervaart u toch overlast? Meld dit dan alstublieft! Ook al is het achteraf. Dankzij uw melding weten wij beter wat er leeft en speelt op straat.
Ook kunnen we tijdig, beter (en meer gericht) maatregelen nemen en kunnen we een dossier opbouwen.

Meldpunten jeugdoverlast:

Gemeente en Handhaving

Tijdens kantooruren: bij ons gemeentelijk Klant Contact Centrum (KCC) kunt u terecht met uw meldingen. Het KCC is te bereiken op 14 043.

Buiten kantoortijden: in dringende gevallen kunt u ook buiten kantooruren en in het weekend direct een melding doorgeven. Bel dan telefoonnummer 14 043 en kies voor optie/keuze 3. U wordt dan doorverbonden met de Meldcentrale Maastricht/Heuvelland. De bijzondere opsporingsambtenaren (BOA) die op dat moment in dienst zijn kunnen u dan op dat moment verder helpen.

E-mail: info@meerssen.nl

U kunt uw melding ook 24 per dag digitaal doorgeven via deze gemeentelijke website www.meerssen.nl. Klik op de beginpagina www.meerssen.nl op de button 'Melding openbare ruimte'. Klik vervolgens op 'Omschrijving' en klik op de link bij de categorie 'Overlast'. Uw melding wordt dan automatisch doorgestuurd naar de juiste medewerker. Vermeld bij uw melding altijd duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Politie

U kunt meldingen van overlast ook doorgeven aan de politie.
Geen spoed: tel. 0900-8844
Spoed: 112