Gemeente Meerssen | Foutparkeerders op de bon

Nieuwsbericht Foutparkeerders op de bon

Gepubliceerd op: 04 augustus 2023 11:45

boete parkeren
Eerder
uitte de gemeente haar bezorgdheid over een toegankelijk centrum en is er opgeroepen om aandacht te besteden aan waar te parkeren. Helaas zijn er ondanks deze oproep, de geplaatste verkeersborden en andere maatregelen nog steeds regelmatig foutparkeerders. Daardoor hebben mensen die hulpmiddelen nodig hebben om mobiel te zijn, vaak niet genoeg ruimte om veilig over de stoep te bewegen.

De gemeente Meerssen neemt deze overtredingen serieus en voert regelmatig controles uit. In de periode juni-juli hebben we extra prioriteit gegeven aan handhaving tegen deze verkeersovertredingen. Hierbij zijn in totaal 16 bekeuringen uitgeschreven voor fout parkeren in het centrum.

We willen iedereen vriendelijk doch dringend vragen om je voertuig te parkeren op de daarvoor aangewezen en toegestane plaatsen. Op deze manier voorkom je niet alleen een boete, maar zorg je er ook voor dat anderen zich veilig en ongehinderd kunnen bewegen. Dankjewel voor je medewerking en begrip. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons centrum toegankelijk en veilig blijft voor alle inwoners en bezoekers.