Gemeente Meerssen | Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Artikel Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Sociale zaken Maastricht-HeuvellandBent u op zoek naar werk? Wilt u werken, maar kunt u (nog) niet werken? Heeft u bijzondere kosten? Wilt u inburgeren? Dan bent u bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland aan het juiste adres.

Het centrale kantoor van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland ligt aan de Randwycksingel in Maastricht. Vanuit die locatie werken de medewerkers gebiedsgericht voor inwoners en werkgevers in Maastricht en het Heuvelland. Elke gemeente heeft een aantal vaste consulenten. Gesprekken met consulenten vinden plaats op het bezoekadres in Maastricht. Kunt u om bijvoorbeeld medische redenen niet naar Maastricht komen? Dan is op verzoek een afspraak met de consulent mogelijk in het bestuurscentrum van de gemeente Meerssen, of bij u thuis.

Spreekuur Sociale Zaken

Met ingang van september 2019 één keer per twee weken op donderdag (in de even weken) van 9.00-12.00 uur. Adres: Markt 50 in Meerssen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u tijdens dit spreekuur binnenlopen.

Centraal bezoekadres: Randwycksingel 22, 6229 EE Maastricht
Postadres: postbus 4902, 6202 TC Maastricht
Telefoon: 14 043 (vraag in het spraakmenu naar 'Maastricht')
Internet: www.socialezaken-mh.nl

Spreekuur Kredietbank Limburg

Vanaf 14 september 2021 heeft Kredietbank Limburg weer elke dinsdag inloopspreekuur in het bestuurscentrum van Meerssen. Van 9.30 uur tot 11.30 uur is er open inloop. Van 11.30 uur tot 12.30 uur op afspraak.

Werkcentrum Zuid-Limburg

Aan de Avenue Céramique 50 in Maastricht vindt u Werkcentrum Zuid-Limburg. Het werkcentrum is vier dagen per week geopend voor vragen op het gebied van beroep- en studiekeuzes, scholing, loopbaan, mobiliteit en werk. Loop gerust een keer binnen! Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur. Of kijk op www.werkcentrum-zuidlimburg.nl.

Bezwaar maken

Bent u het niet eens met een besluit van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland? Dan kunt u binnen 6 weken nadat het besluit bekend is gemaakt een bezwaar indienen. Bijvoorbeeld tegen een afwijzing van een Wmo-voorziening, een uitkering voor levensonderhoud, bijzondere bijstand of een opgelegde maatregel / boete. Kijk hiervoor op: www.socialezaken-mh.nl/bezwaar