Artikel Werk & Inkomen

Met ingang van 1 januari 2016 bundelen de regionale sociale dienst Pentasz Mergelland en de sociale diensten van de gemeenten Valkenburg a/d Geul en Maastricht hun krachten. Zij gaan samen verder onder de nieuwe naam Sociale Zaken Maastricht Heuvelland. Bent u op zoek naar werk? Wilt u werken, maar kunt u (nog) niet werken? Heeft u bijzondere kosten? Wilt u inburgeren? Dan bent u bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland aan het juiste adres.

Participatiewet

Kunt u werken, maar heeft u een steuntje in de rug nodig op de arbeidsmarkt? Sociale Zaken Maastricht Heuvelland begeleidt u naar werk en zorgt voor een uitkering als dat nodig is.

Hulpverlening bij schulden

Schulden kunnen iedereen overkomen. Oorzaken zijn bijvoorbeeld: echtscheiding, verlies van een baan of ziekte. Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies.

Cliëntenraad

Wij vinden het belangrijk dat beleid wordt afgestemd met uw wensen. Uitkeringsgerechtigden en minima worden vertegenwoordigd door de Cliëntenraad Mergelland. De Cliëntenraadraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur van regionale sociale dienst Pentasz Mergelland. De adviezen worden ook ter kennis gebracht van de gemeenteraad.

Informatie voor ondernemers

Naar het ondernemersloket

Meer weten?

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland helpt u op weg naar de juiste informatie.