Gemeente Meerssen | Gemeentepagina week 02 - 8 januari 2020

Nieuwsbericht Gemeentepagina week 02 - 8 januari 2020

Gepubliceerd op: 07 januari 2020 11:10

Gemeentepagina: week 02
Datum: 
woensdag 8 januari 2020

De informatie op deze pagina wordt voor mensen zonder internet in beknopte vorm doorgeplaatst op de gemeentelijke informatiepagina in Weekblad de Geulbode. Weekblad de Geulbode digitaal: www.drukkerijmaenen.nl

***

Wijkagenten
Inloopspreekuren wijkagenten

Dit zijn onze wijkagenten: Janno Groenveld, Roderich Gilissen en Alexander Theunissen (op de foto van links naar rechts). De wijkagent is hét aanspreekpunt voor u als inwoners. U kunt hen bereiken via telefoonnummer 0900-8844. Bij spoed: 1-1-2.

Inloopspreekuur wijkagenten
De wijkagenten hebben sinds deze maand op twee locaties in onze gemeente inloopspreekuur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Met ingang van 8 januari kunt u op woensdag in de even weken tussen 14.00-16.00 uur binnenlopen bij het inloopsspreekuur in de Bibliotheek Meerssen: Pastoor Dominicus Hexstraat 16a Meerssen.

Vanaf 15 januari kunt u op woensdag in de oneven weken tussen 14.00-16.00 uur binnenlopen bij het inloopspreekuur in de Albert Heijn in Bunde: Sint Rochusstraat 20 Bunde.

---

Vraag tijdig het mantelzorgcompliment aan:
een blijk van waardering voor uw mantelzorger

Ook dit jaar maakt de gemeente Meerssen een bedankje voor uw mantelzorger mogelijk in de vorm van het mantelzorgcompliment. Voor de geweldige inzet van uw mantelzorger stellen wij dit jaar eenmalig 150 euro beschikbaar. Dit bedrag wordt door de gemeente naar uw mantelzorger overgemaakt.

U kunt het mantelzorgcompliment aanvragen tot 1 april 2020. Het aanvraagformulier en welke bewijsstukken u moet bijsluiten, vindt u op deze website.

---

Overkluizing Watervalderbeek
Eind januari: Inloopbijeenkomst fase 2 Overkluizing Watervalderbeek

Fase 1 van het project Overkluizing Watervalderbeek werd voor de feestdagen afgerond. Binnenkort starten we met fase 2 van het project: de aanleg van een ondergronds beektracé door het onderste deel van de Beekstraat en de Stationstraat.

Nieuwe datum volgt!
Op de website en in de nieuwsbrief werd eerder aangekondigd dat op 13 januari een inloopbijeenkomst zou plaatsvinden. Deze bijeenkomst vervalt. Binnenkort volgt een nieuwe datum voor deze bijeenkomst (eind januari). Wij houden u op de hoogte!

Meer informatie vindt u op de speciale projectpagina op www.meerssen.nl.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Officiële Bekendmakingen


Er zijn deze week géén officiële bekendmakingen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Meerssen, 8 januari 2020
Burgemeester en Wethouders van Meerssen