Gemeente Meerssen | Keersjmès in Meersje

EvenementKeersjmès in Meersje

  • Begin: 17 december 2022 10:30
  • Einde: 17 december 2022 17:30
  • Locatie: Het centrum van Meerssen
  • Gepubliceerd op: 25-11-2022

Keersjmes in Meersje
Op zaterdag 17 december 2022 organiseren Bibliotheek Meerssen, lokale omroep Meer Vandaag én de ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen het kerst-evenement Keersjmès in Meersje. Meerssen-centrum wordt omgetoverd tot een nostalgisch kerstdorpje. Van 10.30-17.30 uur kunt u in en rond het centrum van Meerssen genieten van koren, artiesten en verhalenvertellers afkomstig uit o.a. alle kernen van Meerssen. Daarnaast zijn er kindervoorstellingen én een mini kerstmarkt.

Het volledige programma van Keersjmès in Meersje vindt u op www.shoppingmeerssen.nl.

Inzamelingsactie voor de Ruggersteun

Het kerstevenement staat daarnaast in het teken van de grootste inzamelingsactie van Groot-Meerssen voor stichting De Ruggesteun. Het doel is deze middag zoveel mogelijk (o.a. houdbare levensmiddelen) in te zamelen voor Meerssenaren met een kleine beurs. Speciaal hiervoor is er een live-uitzending op radio en tv vanaf de Markt in Meerssen met diverse gasten en artiesten.

Wilt u de actie steunen? U kunt op zaterdag 17 december van 12.00-17.00 uur voedselpakketten brengen op de Markt in Meerssen. Geen tijd om langs te komen? U kunt ook online doneren via deze link.

Komt u ook? Want iedere Meerssenaar verdient toch een mooie kerst!